Gå til tekstinnholdet

Samarbeid mellom Swedbank og Kepler Cheuvreux

I juni 2017 inngikk Swedbank et strategisk samarbeid med Kepler Cheuvreux for å kunne tilby våre kunder en betydelig bredere nordisk analysedekning, samt et forbedret ECM tilbud og distribusjonskapasitet.

Våre kunder har tilgang til Kepler Cheuvreuxs omfattende analysedekning av ca. 970 europeiske selskaper, hvorav 300 er nordiske, fra mer enn 100 aksjeanalytikere. Våre bedriftskunder drar nytte av et globalt ECM distribusjonsnettverk gjennom Kepler Cheuvreuxs tilgang til over 1,350 investorer. Dette samarbeidet tillater Swedbank og Kepler Cheuvreux å kunne tilby forbedret kvalitet på roadshows, samt en global handelsplattform. Kepler Cheuvreux’s norske Equity Sales, Equity Research og Corporate Access avdelinger er samlokalisert med Swedbank i Oslo. Tidligere analysesjef i Swedbank, Henning C. Steffenrud, er nå Nordic Head of Research i Kepler Cheuvreux.

For mer informasjon om vårt samarbeid med Kepler Cheuvreux kan du ta kontakt med din kontaktperson hos oss.  

For å kontakte Kepler Cheuvreux ring: +47 23 13 90 80 eller besøk Kepler Cheuvreux' nettside.

Makro

Øystein Børsum

Øystein Børsum er Swedbanks sjefsøkonom og kredittstrateg i Norge. Han er utdannet siviløkonom fra NHH (2000), har en mastergrad i finans fra London School of Economics (2001) og doktorgrad i samfunnsøkonomi fra UiO (2010). Han har også studert statsvitenskap ved Sciences-Po i Paris (2002). Børsum har jobbet i Swedbank siden 2013.  Tidligere arbeidet han i Finansdepartementet (2005-2013), Norges Bank (2004) og konsulentselskapet Accenture (2002-2003).

Employee

Marlene Skjellet Granerud

Marlene Skjellet Granerud har jobbet som analytiker på makroteamet i Oslo siden februar 2018. Hun har tidligere vært aksjeanalytiker i Swedbank/Kepler Cheuvreux med fokus på nordiske E&P-selskaper. Marlene gikk ut av Norges Handelshøyskole sommeren 2016 med en mastergrad i finans og økonomisk analyse. Hun har i tillegg en dobbelgrad fra University of Mannheim i Tyskland.

Employee

Kreditt

Jonas Shum

Shum er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har senere tatt en Master of Science in Finance ved samme institusjon og er også sertifisert Renteanalytiker via NFF. Jonas har tidligere jobbet innen Corporate Finance og med aksje analyse i Nordea (2006-2008), aksjeanalyse i Arctic Securities (2008) samt kredit analyse i SEB (2010-2014). Jonas har jobbet som kredittanalytiker i Swedbank siden 2014 og dekker her diverse olje, oljeservice og shipping segmenter samt holding selskaper. Før Shum startet i finans, var han management trainee i Det Norske Veritas.

Employee

Jørgen Hannevik

Jørgen Hannevik har jobbet som kredittanalytiker i Swedbank siden 2017, og dekker sektorene shipping og transport. Før Swedbank jobbet Jørgen to år som managementkonsulent i Bekk Consulting. Jørgen har mastergrad i Industriell økonomi- og teknologiledelse ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim.

Employee

Magnus Melvær Rasmussen

Magnus begynte i Swedbank sommeren 2018. Han er utdannet siviløkonom fra NHH (2018), med en mastergrad i finans. Studiet ved NHH inkluderte også utvekslingsopphold ved Columbia University i New York (2015) og NUS i Singapore (2018). Han har tidligere vært summer intern i Swedbank (2016).

Employee

Aksjer

Bengt Kirkøen

Kirkøen er siviløkonom fra NHH og var tidligere analysesjef og partner i Fondsfinans. Han har vært analytiker innen bank/finans siden 1996. Kirkøen har også erfaring fra aksjeanalyse og obligasjonsmegling i Bergen Bank. Han har flere ganger vært rangert blant Norges beste bankanalytikere, og ble kåret til Nordens beste analytiker uansett sektor i 2009 av Starmine. Kirkøen har vært ansatt i Swedbank siden august 2011.

Employee