Hovedformålet med GDPR er å gi den enkelte mer kontroll over sine personopplysninger og forenkle reglene for internasjonal virksomhet gjennom en koordinert EU-lovgivning. GDPR påvirker hele samfunnet, alle selskaper, organisasjoner og myndigheter, og gir kundene større kontroll over informasjonen de gir fra seg.

Swedbank har en lang tradisjon for å beskytte informasjonen vi behandler på vegne av våre kunder. Beskyttelse av personopplysninger har alltid vært, og vil fortsatt være, Swedbanks prioritet. Vi vil alltid være gjennomsiktige og åpne for våre kunder i forhold til hvilke personopplysninger vi behandler og for hvilket formål. Dette er grunnleggende prinsipper for Swedbank.

For mer informasjon om hvordan Swedbank Norge håndterer personopplysninger, vennligst les «Prinsipper for behandling av personopplysninger».

Hvis du har spørsmål om behandling av personopplysninger som ikke dekkes av informasjonen vi har lagt ut her, må du gjerne ta kontakt med oss på .

Dine rettigheter

Hvis du ønsker å få informasjon om Swedbanks behandling av dine personlige data, kan du bruke skjemaet via linken nedenfor for å be om et utdrag, det vil si en kopi av dine personlige data som er blitt behandlet av Swedbank og informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.

Send via post

Vi svarer deg så snart som mulig, senest innen en måned etter mottatt forespørsel. Registerutdraget vil bli sendt til din folkeregistrerte adresse.

Bestillingsskjema registerutdrag personopplysninger